Natasja Visser

Ik vind het heerlijk als het lente en zomer is. De vrolijkheid van mens en dier, de warmte, het buitenleven en lekker lang licht.
Wat er ook gebeurt, bijten, opstaan en gewoon weer doorgaan šŸ˜Š

Waar hou jij je mee bezig bij Compliance Factory?

Ik ben verantwoordelijk voor alles omtrent de financiĆ«le administratie en een klein deel salarisadministratie. Daarnaast houd ik mij bezig met rapportages, BTW-aangiften, kostprijsberekeningen en begeleid ik audits conform de NEN 4400-1. Mijn werkdag bestaat uit het factureren, het verwerken en controleren van boekingen, beantwoorden van mails en telefoons, aanleveren van rapportages en tijdens de pauze wandelen šŸ˜Š.

Waar kan de klant jou voor bellen?

Alles. Voor alles omtrent de financiĆ«le administratie kan ik direct helpen en voor overige zaken verbind ik je door naar Ć©Ć©n van mijn behulpzame collegaā€™s.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?

Ik houd van wandelen, puzzelen, lezen, diverse uiteenlopende muziek (country, rap, reggae, hardrock en uiteraard pop).

Waar ben je trots op binnen Compliance Factory?

Wij hebben een ontzettend leuk team met uiteenlopende mensen, waardoor je jezelf kunt zijn.Er is veel lol en gezelligheid, maar iedereen is ook erg behulpzaam en staat gelijk klaar om te helpen. Daar ben ik enorm trots op.

Mijn mooiste herinnering bij TCF wat het 10-jarig jubileum in Valencia. Dat was geweldig. De etentjes en barbecue met het team en partners. De jaarlijkse uitjes met BlueTrail zijn ook ontzettend leuk.

Het meest lachen doe ik om de verhalen van de lekkere Bossche Bollen van Jan de Groot in Den Bosch. Op Ć©Ć©n of andere manier worden we er jaarlijks mee geconfronteerd hahahahahaā€¦.
Maak ook kennis met de rest van mijn team: