THE EXECUTIVE EVENT 2024

Heb jij je al ingeschreven voor
hét Executive Event 2024?
00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


THE EXECUTIVE EVENT

Dit is jouw moment om de meest actuele kennis te vergaren op het gebied van wetgeving, HR-beleid en leiderschap. Direct toepasbaar in de business!
Laat jezelf verrassen met een dag vol kennis en inspiratie op het gebied van de (flexibele) arbeidsmarkt en wetgeving. Mis deze unieke kans niet en sluit je aan bij een exclusieve dag op de KNVB campus, die speciaal is ontworpen voor jouw sector en de arbeidsmarkt van morgen!

Is jouw organisatie Future Fit?

DINSDAG 11-06-2024

HET CF BEDRIJVEN PADELTOURNAMENT 

Wie gaat de Compliance Cup verdedigen en wie gaat hem deze keer binnenslepen? Een sportieve middag met teams van 2 onder het genot van een hapje en een drankje en aansluitend een netwerkborrel.

WOENSDAG 16-10-2024

MOVIE & CO: PREMIERE; GLADIATOR 2

Kijk gratis de kaskraker Argylle en sluit daarna aan bij de zakelijke netwerkborrel. Een leuke en nieuwe manier om je netwerk uit te breiden!

VRIJDAG 22-11-2024

SEMINAR: RISICOLOOS INHUREN

Heb jij ook te maken met inhuur van derden? Dan wil je dit seminar zeker niet missen. Compliance Factory brengt je op de hoogte van de actuele jurisprudentie, de Wet DBA (de do's & don'ts), laat je de verschillen zien tussen payrollen en detacheren en wat er op ons af komt...en hoe je je daarop voorbereid.

WOENSDAG 27-11-2024