DIT IS WAAR WE GOED IN ZIJN

Als inhuurpartner ontzorgen wij.
Wij zorgen voor eliminatie van inhuurrisico’s o.b.v. diepgaande kennis van zaken & unieke eigen software. Samen realiseren we grip, inzicht en controle op het inhuurproces.

DIT IS WIE WE ZIJN

Een energiek en vakkundig team dat zich kenmerkt door hard werken en echt belang hecht aan persoonlijk contact. Gecombineerd met een vleugje humor.

Dirk-Jan in den Eng

Mede-eigenaar / Contractmanager


Mede-eigenaar van de organisatie en eindverantwoordelijk voor de gehele operatie. Ik ben verantwoordelijk voor de uitzendtak van Compliance Factory, het inregelen van arbeidsovereenkomsten met gedetacheerde werknemers en het verzorgen van de verloningen/loonadministratie.

Karl van der Horst

Algemeen Directeur


Ik hou me bezig met het uitwerken van strategieën, coachen, adviseren contractomgevingen, relatiemanagement en managen organisatie.OVER ONS

CF52

Compliance Factory ondersteunt en adviseert bij het samenstellen en uitvoeren van inhuurbeleid (consultancy, auditing, contractbeheer, contract compliance, uitzenden, expats en payrolling).

Voor ondernemingen die te maken hebben met CAO’s wordt de uitzendorganisatie CF52 (Compliance Factory 52) aangeboden. Dit maakt het mogelijk om ook in andere loonsegmenten Managed Services aan te bieden. Veel bedrijven willen terugtreden in hun core-business en andere onderdelen van het ondernemen flexibel kunnen inzetten. Compliance Factory speelt in op deze behoefte door een zelf ontwikkelde Vendor Management Software aan te bieden die het gehele administratieve proces minimaliseert tot een miniem aantal handelingen.

OVER ONS

Risicoloos inhuren

Risicoloos inhuren en onderscheidende factoren van Compliance Factory helpen zelfstandigen, uitzendkrachten, payroll-werknemers en opdrachtgevers bij het inregelen van de juiste contractomgeving onder de beste voorwaarden in een 100% transparante omgeving.

Bij onvoldoende inzichten en kennis in de knelpunten en de constant wijzigende wet- en regelgeving gaan grip en effectitiviteit verloren. Bij Compliance Factory krijg en behoud je absoluut meer grip op - en inzicht in - de flexibele arbeidsschil en de balans tussen vast en flex.

ADVIES NODIG?

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.