Intermediair:

Noel

Functie:

CEO & Co-founder @ Jellow

Compliance Factory biedt een white label oplossing onder de naam Jellow Contracting. Onder die naam opereren zij en geeft het de klant het gevoel dat ze door 1 bedrijf geholpen worden.
Jellow

Wij bouwen een heel groot netwerk op van freelancers en die maken wij middels ons platform en dienstverlening toegankelijk voor opdrachtgevers zodat zij zelf rechtstreeks kunnen schakelen met freelancers.

Dat scheelt geld, gaat sneller en het levert uiteindelijk ook betere freelancers op.

Onderscheidend vermogen

Wij zijn een online platform, daar zijn er natuurlijk meerdere van, maar een van de dingen die ons daarin onderscheid is dat wij intermediairs niet toelaten op het platform. Wij zorgen er echt voor dat de opdrachtgever rechtstreeks in contact wordt gebracht met de freelancer.

Vergelijk het met een CoolBlue, daar kan je op de site ook zoeken, filteren en selecteren totdat je het juiste product hebt gevonden. In ons geval is dat de freelancer.

 

White label oplossing

Wij gaan tot aan de match, daarna stopt onze dienstverlening en ook onze kennis en ervaring. Wij kunnen dan gelukkig terugvallen op de kennis en kunde van Compliance Factory die ons in de back-end helpt met alle contractuele en financiële administratie waar het gaat om de inhuur van een freelancer.

Compliance Factory biedt een white label oplossing onder de naam Jellow Contracting. Onder die naam opereren zij en geeft het de klant het gevoel dat ze door 1 bedrijf geholpen worden. Als er een inhuur plaatsvindt dan gaat de info via een web-applicatie 1-op-1 door naar de back-end, dat scheelt heel veel manuele arbeid.
Dat is voor beide partijen voordelig.

Je biedt de klant een totaaloplossing en ik geloof dat wij op die manier samen sterk staan, ook bij toekomstige aanbestedingen.

Elkaar versterken

Compliance Factory heeft ontzettend veel kennis van wet-en regelgeving. Dat is in deze markt best ingewikkeld, zeker voor een leek die niet weet wat er bij komt kijken als je een freelancer wilt inhuren. Wij weten dat onze klanten (zowel opdrachtgevers als klanten) in goede handen zijn bij Compliance Factory omdat er ongelooflijk veel kennis en kunde zit. Daarom vertrouwen wij onze klanten toe aan hen.

Het team van Compliance Factory is altijd zeer plezierig om mee samen te werken, zijn altijd bereikbaar en kunnen je altijd voorzien van de juiste informatie. We zijn heel blij met deze samenwerking en zien een lange toekomst tegemoet.

Het is net als een huwelijk. Voor ons is het belangrijk dat we een betrouwbare partner voor de lange termijn hebben. Je investeert in elkaar en er moet een klik zijn. Voor ons werd snel duidelijk dat die klik er was en er nog steeds is!