Ons proces.
Jouw voordeel.

Inhuren zzp risico
Er zijn verschillende varianten waarbij de risico's uitgesloten worden en jouw organisatie administratief ontzorgd wordt:
1) Compliance Factory neemt plaats in de inhuurketen en wordt daarmee de formele opdrachtgever van de externe (of diens werkgever) of;
2) Compliance Factory neemt geen plaats in de inhuurketen, maar voert wél de administratieve processen uit coördineert ook alle zaken die van belang zijn ten aanzien van contracten en compliancy.

Door de samenwerking kan jouw organisatie effectief en efficiënt opereren in een dynamische en snel veranderende markt. Compliance Factory bundelt verschillende kennisgebieden en biedt een totaalpakket op het gebied van externe inhuur, van contractering t/m het voeren van de financiële afhandeling.

Kennis & Kunde


Wij helpen graag bij het inrichten en samenstellen van een contractomgeving die compliant en transparant is. Heb je de kennis niet in huis, dan kunnen wij je helpen door het inzetten van onze Contractmanagers en/of door het opleiden van jouw mensen.

Compliance Factory bewaakt de contractuele grenzen door de wetswijzigingen kenbaar te maken en te implementeren.
Jouw voordeel: scheelt hoge juridische kosten.


Ik wil meer weten

 

Ontzorging en vrijwaring
van alle externe inhuur op basis van 100% transparantie en compliance

Hoe uit zich dit?


  • Belanghebbenden ontzorgen door het inrichten en implementeren van onze workflow-methodiek die contractbeheer verzorgt en contract-compliancy borgt.
  • Opleiden/begeleiden van jouw medewerkers op alle gebieden die betrekking hebben op contractbeheer en contract compliance.
  • Software As A Service. Eigen (white-labeled) software die webbased is en zorgt voor (kostenreductie van) de back-office en workflow-management.
  • Single Point of Contact. Het coördineren en zijn van de (extra) opdrachtgever(s), waardoor jouow organistie zich kan beperken tot 1 compliance-partner: het Managed Services Model.

Wat biedt Compliance Factory?


  • Het op een correcte en juiste wijze zorg dragen van de contractuele en financiële afhandeling van de externe die wordt ingehuurd.
  • Het op zich nemen van alle aansprakelijkheid en risico's voortkomend uit de de inhuur van de externe.
  • Bereiken van rendementsverbetering bij beleid en uitvoering van inhuur van externen.
  • Ondersteunen van uitlenende organisaties en individuen, waaronder startersbegeleiding, acquisitie, DBA-compliance, administratieve zaken en het inregelen en bewaken van (model)overeenkomsten tussen inlener en externe(n).

Onze white label aanpak bij Jellow:
KENNIS NODIG? OF BENIEUWD OF JULLIE DE JUISTE KENNIS IN HUIS HEBBEN?

Laat je gegevens achter en wij contacten je binnen 24 uur.