Opdrachtgever:

CORE CHANGEMAKERS | Jesse van Meer

Functie:

Assistant Manager @ CORE CHANGEMAKERS

Het geeft ons rust en zekerheid waardoor we ons kunnen focussen op de voorgrond in plaats van de dingen die op de achtergrond gebeuren.
Maak kennis met

Core Changemakers is onze trots. Begonnen als studentenbedrijf en nu zitten we hier met ruim 35 studenten vanuit verschillende nationaliteiten, verschillende studies, van mbo’s tot technische universiteiten: iedereen is welkom.

3 pijlers

Binnen Core Changemakers staan 3 pijlers centraal: Impact, Learning en Inclusivity. Met deze 3 pijlers werken we altijd aan onze projecten. Anders gezegd: we pakken het probleem vanuit zijn core en wij maken de verandering.

Het verschil maken

De veranderingen die wij bieden zijn veranderingen voor zowel de studenten als voor het milieu. Dat doen wij bijvoorbeeld met Temnos, dat is een project waar AI samenkomt met X-Ray. Batterijen worden herkend binnen de afvalstromen tot 60cm diep, ze worden vervolgens gesorteerd en verwijderd om ontploffingsgevaar te voorkomen. Dat is ook de kracht van Core Changemakers: dingen aanpakken bij de kern en samenwerken met alle studenten en (grote) bedrijven.

Samenwerking

Compliance Factory verzorgt de payrolling voor Core Changemakers. Een heel fijne en duurzame samenwerking, daar staan we natuurlijk ook voor. Ze zijn flexibel en meedenkend, iets wat je als start-up zeker nodig hebt. Het geeft ons rust en zekerheid waardoor we ons kunnen focussen op de voorgrond in plaats van de dingen die op de achtergrond gebeuren.