Dirk-Jan in den Eng

Voetbal is mijn passie. Ik doe dat mijn hele leven al. Het voetballen op het veld is voorbij, maar met de bal die je op de foto ziet speel ik fanatiek voetvolley op het strand!
Als organisatie zijn wij een dienstverlener. En dat past mij heel goed. Daarbij zijn mijn acties gericht op het aangaan van langdurige samenwerkingen.

Waar hou jij je mee bezig bij Compliance Factory?

Mede-eigenaar van de organisatie en eindverantwoordelijk voor de gehele operatie. Ik ben verantwoordelijk voor de uitzendtak van Compliance Factory, het inregelen van arbeidsovereenkomsten met gedetacheerde werknemers en het verzorgen van de verloningen/loonadministratie.

Waar kan de klant jou voor bellen?

Voor contractadvies rondom de inhuur van externe medewerkers, uitzenden, payroll, zzp en inhuur derden. En natuurlijk voor het inregelen van dat contract!

Wat weten de meeste mensen niet over jou?

Dat is best wel veel denk ik, het duurt even voordat ik het achterste van mijn tong laat zien.

Waar ben je trots op binnen Compliance Factory?

Vrijwel vanaf het begin werk ik bij Compliance Factory, ik voel mij daardoor zeer verbonden. Vanuit een heel informele sfeer weten bedrijven ons te vinden wanneer het gaat over wetgeving rondom ZZP, Uitzenden en Payroll. In het afhandelen van de contracten ontstaat verbinding en vaak langdurige leuke samenwerkingen. En daar haal ik plezier uit!
Maak ook kennis met de rest van mijn team: