Michael Soepnel

Ik ben in mijn vrije tijd het liefst bezig met sport, zelf speel ik voetbal en tennis. Tennis speel ik voornamelijk in de zomer maanden wanneer de zomerstop gaande is. De sportmomenten zijn heerlijke momenten om mijn energie kwijt te kunnen en mijn hoofd leeg te maken.
Een week niet gesport is een week niet geleefd.

Waar hou jij je mee bezig bij Compliance Factory?

Als kwaliteitsmanager bij Compliance Factory draag ik de verantwoordelijkheid voor het soepel laten verlopen van essentiële processen binnen het bedrijf. Van het zorgvuldig invoeren van contracten voor professionals tot het waarborgen van risicoloos werken door het monitoren van opdrachten en contracten; mijn focus ligt op het optimaliseren van kwaliteit en efficiëntie. Het streven naar financiële nauwkeurigheid en het waarborgen van databeveiliging volgens de ISO27001 maken deel uit van mijn dagelijkse uitdagingen.

Waar kan de klant jou voor bellen?

De klant kan mij benaderen voor een breed scala aan zaken met betrekking tot kwaliteitsmanagement en bedrijfsprocessen binnen Compliance Factory en COOTJE.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?

Ik kan heel rustig overkomen maar als ik thuis ben komt alle energie eruit. Soms zelfs tot ergernis van de mensen thuis 😋!

Waar ben je trots op binnen Compliance Factory?

Ik ben nu een korte tijd werkzaam binnen TCF en geniet enorm van de sfeer binnen het bedrijf. Iedereen ontvangt je met open armen. Je krijgt de kans om je mening te delen en mee te denken, ongeacht je functie of ervaring!
Maak ook kennis met de rest van mijn team: