Michael Soepnel

Ik ben in mijn vrije tijd het liefst bezig met sport, zelf speel ik voetbal en tennis. Tennis speel ik voornamelijk in de zomer maanden wanneer de zomerstop gaande is. De sportmomenten zijn heerlijke momenten om mijn energie kwijt te kunnen en mijn hoofd leeg te maken.
Een week niet gesport is een week niet geleefd.

Waar hou jij je mee bezig bij Compliance Factory?

Tijdens mijn stage hou ik me bezig met de optimalisatie van processen. Deze processen zijn zowel intern als extern gericht. Hierbij kan gedacht worden aan het verbeteren van het ontvangstproces van een nieuwe gebruiker.

Waar kan de klant jou voor bellen?

Als stagiaire neem ik de telefoontjes op wanneer het andere personeel niet aanwezig of druk is. Hierbij vang ik vragen op en zoek ik ze uit. Vervolgens koppel ik dit terug aan de klant. Ik probeer de klant zo goed mogelijk te woord te staan en mocht dit niet lukken dan zoekt het personeel contact met de klant.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?

Ik kan heel rustig overkomen maar als ik thuis ben komt alle energie eruit. Soms zelfs tot ergernis van de mensen thuis šŸ˜‹!

Waar ben je trots op binnen Compliance Factory?

Ik ben nu een korte tijd werkzaam binnen TCF en geniet enorm van de sfeer binnen het bedrijf. Iedereen ontvangt je met open armen. Je krijgt de kans om je mening te delen en mee te denken, ongeacht je functie of ervaring!
Maak ook kennis met de rest van mijn team: