Marlou van Hussen

Mijn hobby is genieten van het leven! Ik ben een echte levensgenieter in de breedste zin van het woord. Ik geniet van mijn mooie gezin, van gezelligheid en tijd met mijn dierbaren, lekker eten & drinken, muziek, bloemen, planten, de natuur, kunst, couture en zo kan ik nog wel even doorgaan. Eigenlijk geniet ik van al het moois wat deze aarde ons te bieden heeft!
Leef in de tevreden tijd!

Waar hou jij je mee bezig bij Compliance Factory?

Ik ben dedicated recruiter voor Samen voor het Spoor (een deelname van Compliance Factory). Vanuit Compliance Factory word ik veelal ingezet voor recruitment vraagstukken. Op dit moment werk ik samen met Sotto dedicated voor Samen voor het Spoor/ ProRail.
Benieuwd naar onze werkwijze of een samenwerking? Wij maken graag kennis met je!

Waar kan de klant jou voor bellen?

Hulp, ik bied graag hulp en vind het leuk om te ontzorgen, (creatief) mee te denken en concrete oplossingen aan te dragen.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?

Ik ben een open boek en wat je nog niet weet wil ik ook niet delen šŸ˜‰

Waar ben je trots op binnen Compliance Factory?

Binnen Compliance Factory is er de ruimte om authentiek te zijn. Dat maakt ons een echt, hecht en oprecht team!
Maak ook kennis met de rest van mijn team: