Opdrachtgever:

KNVB | Sjors Brouwer

Functie:

Strategisch Adviseur @ KNVB

We merkten dat het een grote uitdaging was om het niveau en de kwaliteit te leveren naar de clubs toe en dat ze ook daadwerkelijk goed geholpen werden.
Maak kennis met

Als KNVB – en eigenlijk als totale sportsector, alle bonden en NOC*NSF – willen wij graag onze clubs ondersteunen. Dat zijn alle 25.000 sportverenigingen in Nederland en dat doen we graag zo goed mogelijk.

Onderscheidend vermogen

Daarnaast was het ook een uitdaging om – zodra we de mensen hadden gevonden – ze in te zetten op een praktische, makkelijke manier voor wat betreft wet -en regelgeving rondom de inhuur van mensen.

 

De uitdaging

We merkten dat het een grote uitdaging was om het niveau en de kwaliteit te leveren naar de clubs en dat ze ook daadwerkelijk goed geholpen werden. En dat het ons als bonden ook veel tijd en energie kostte om mensen te vinden, te werven en op te leiden zodat zij het werk op een goede manier konden doen.

Elkaar versterken

We zijn een relatief kleine organisatie dus wij hebben niet een 10-koppige afdeling die bezig kan zijn met inhuur, contracten enz. Dus om dat efficient en effectief te doen merkten wij dat er wel expertise van buitenaf konden gebruiken.