INTERMEDIAIR

Door ons white-label model kan een intermediair onder eigen naam gebruik maken van onze kennis en kunde inzake het inrichten en afhandelen van contracten, uren en facturen.

Het uitvoeren van een contract-/loonadministratie is een traject dat gecompenseerd moet worden met marges op plaatsingen. Ga eens met ons in gesprek over een strategie waarbij de kosten fors naar beneden gaan. Wij kunnen dat bewijzen en werken daarbij op basis van no cure no pay.


INTERMEDIAIR

CONTRACTMANAGEMENT

De marge op contractmanagement is flinterdun en als intermediair heb je liever dat focus zit op het invullen van aanvragen waarbij marges hoger liggen. Naast de dunne marge moet er ook nog eens continuïteit van kennis en service geboden worden. Die combi is lastig als regelgeving 2x per jaar wijzigt en verloop kennisopbouw doet wegvloeien. Wij zorgen ervoor dat de contractadministratie onder je eigen naam op hoog kwalitatief niveau aangeboden blijft worden waardoor jouw organisatie die gewenste focus kan hebben.

INTERMEDIAIR

BACK OFFICE SUPPORT SERVICE

Onder je eigen bedrijfsnaam een tool bezitten dat: de contracten inregelt, de uren kan laten invoeren en verwerken, facturering afhandelt en tenslotte middels een koppeling naar de boekhouding ervoor zorgt dat de organisatie geen omkijken meer heeft naar de administratieve afhandeling van contracten. Samen met jouw administratie regelen we een administratieve omgeving in waar je kan spreken over 100% risicoloos inhuren. En daar waar nodig houden we de vinger aan de pols of springen we bij. De kosten? Die zijn “belachelijk laag ten opzichte van de kwaliteit en service”. Dat is wat we vaak horen.

INTERMEDIAIR

RISICOLOOS INHUREN

In flexland komen veel werkvormen voor en we mogen gerust stellen dat het kennis van zaken vereist (over veranderende regelgeving, politieke bewegingen, CAO’s en marktperikelen). Risicoloos inhuren dwingt een intermediair dan ook tot kennisgroei en kennisbehoud. Daarvoor heeft een contractbeheerder minimaal een jaar nodig om “op niveau” te komen. Wij bieden middels opleidingen een versnelling naar het niveau van contractmanager. Het beoogde niveau of de behoefte aan “updaten van kennis” wordt gerealiseerd in 1-, 3- of 9-daagse trainingen. En ook hier geldt: no cure no pay.

ADVIES NODIG?

Laat uw gegevens achter en wij contacten u binnen 24 uur.