LEVERANCIER

Leveranciers zijn bedrijven die kandidaten beschikbaar hebben voor opdrachten. Dat kan eigen personeel zijn en ook mensen uit het eigen netwerk. Steeds vaker wordt de overeenkomst via een broker of MSP afgehandeld.

Wij kunnen die MSP/Broker voor jouw organisatie zijn.
En ook gaan we je helpen bij het risicoloos inhuren.
Meer voor dezelfde prijs.


LEVERANCIER

VAKKUNDIG & VERBINDEND

De samenwerking is altijd gebaseerd op wat je verwachten mag: een kwalitatieve en kundige ondersteuning bij de perikelen die je tegenkomt bij groei en de inhuur van externen. Wij bieden unieke kennis en tools waar kosten mee bespaard worden en ontsluiten ons netwerk om zo meer opdrachten met onze leveranciers in te vullen. We delen Best Practices en met jouw belang voorop heb je snel in de gaten dat uitbesteden veel kosten bespaart.

LEVERANCIER

CONTRACTMANAGEMENT

Onder je eigen bedrijfsnaam een tool bezitten dat: de contracten inregelt, de uren kan laten invoeren en verwerken, facturering afhandelt en tenslotte middels een koppeling naar de boekhouding ervoor zorgt dat de organisatie geen omkijken meer heeft naar de administratieve afhandeling van contracten. Samen met jouw administratie regelen we een administratieve omgeving in waar je kan spreken over 100% risicoloos inhuren. En daar waar nodig houden we de vinger aan de pols of springen we bij. De kosten? Die zijn “belachelijk laag ten opzichte van de kwaliteit en service”. Dat is wat we vaak horen.

ADVIES NODIG?

Laat uw gegevens achter en wij contacten u binnen 24 uur.