OPDRACHTGEVER

Iedere opdrachtgever zoekt de juiste persoon op de juiste plek. In de huidige tijd zijn kandidaten moeilijk te vinden en maakt de behandeling het verschil in “the War for Talent”. Duidelijkheid, snelheid en afhandelen via een herkenbare, uniforme, gecentraliseerde oplossing levert een onderscheidend verschil.

Dat verschil bieden wij.

Wij ontzorgen “U vraagt, wij draaien”. En bieden meer dan dat: inhoud. Er is veel meer winst te behalen als wij betrokken raken in strategische keuzes omtrent het inhuren van externen. Een Total Workforce Management-aanpak waarbinnen wij alle contracten afhandelen tot en met de facturatie met als gevolg een forse rendementsverbetering.

Uniek zijn we zeker. Check maar eens.


OPDRACHTGEVER

MANAGED SERVICE PROVIDER

In Nederland praat men over Managed Services terwijl het vooral over Services gaat. Dat heeft weinig tot niets te maken met het Managen van díe Services. Daar zit het wezenlijke verschil tussen wat een Managed Service Provider kan bieden en waar op economisch gebied nog veel te winnen valt voor bedrijven en maatschappij. Meer weten over MSP? Download hier het document met 50 MSP-vragen.

OPDRACHTGEVER

VENDOR MANAGEMENT SYSTEEM

Total Workforce Management betekent: het managen/coördineren van de totale bezetting van werk in de organisatie. Te behalen voordelen:

- Strategisch personeelsmanagement
- Meer binding en verbinding door meer inzichten in beschikbaarheid van alle werkenden
- Ontsluiting naar het potentieel aan beschikbare arbeidskrachten
- Beter inzicht in de kostenontwikkeling rondom personeel
- Betere afstemming van personele kwaliteiten op het werk dat gedaan moet worden
- Kostenreductie door slimmer leveranciersmanagement

Dankzij ons eigen VMS-pakket worden veel processen ontzorgd en vereenvoudigd en blijft meer tijd over voor strategisch beleid. Dat zal op lange termijn langdurig doorwerken. Onze consultants delen hun vakkundigheid en prettige energie graag.

OPDRACHTGEVER

OPLEIDINGEN

De opleidingen die wij geven zijn uitsluitend gericht op jouw praktijk zodat jouw organisatie en jouw werknemer langdurig die opgedane kennis automatisch toe moeten passen. De opbouw van de opleidingen sluit daarop aan en vaak horen we dat het van "hoog niveau en heel leerzaam" is. Barstensvol praktijk en oefenstof die aansluit op jouw bedrijfssituatie. Bekijk het opleidingenschema en schrijf jouw mensen in. Een win-win voor werkgever en werknemer.

ADVIES NODIG?

Laat uw gegevens achter en wij contacten u binnen 24 uur.