Intermediair:

Roy

Functie:

Directeur @ Bekwaam

Jouw succes = ons succes. Als jij het goed doet en wij een mooie aanbieding kunnen maken zijn we samen succesvol. En daar gaat het wat mij betreft om.

Bekwaam InterimManagement

Bekwaam InterimManagement is 12 jaar geleden ontstaan met het idee om met name in de aannemerij, de aannemers te helpen bij het uitvoeren van UAV-GC contracten. Op dat moment een vrij nieuwe manier van werken waarbij veel verantwoordelijkheden bij de aannemers neergelegd werden.

In der loop der jaren zijn wij ons steeds meer gaan richten op opdrachtgevende partijen zoals Rijkswaterstaat, provincies en waterschappen. Daar hebben we vooral te maken met 3 zaken: IPM rolhouders, assetmanagement (strategisch, tactisch, operationeel) en engineering.

Kennis & Kunde

Wat ik vooral heel prettig vindt bij Compliance Factory is dat er enorm veel kennis zit wat van alles wat met flexibele inzet te maken heeft. Of het nu gaat om zzp’ers, payrolling of uitzenden, daar zit dermate veel kennis dat we daar enorm op terug kunnen vallen en ook regelmatig klankborden.

Tegelijkertijd hebben we daar een grote groep mensen ondergebracht die we op de juiste manier laten contracteren. Dat is een van de dienstverleningen die Compliance Factory tenslotte heeft. Daarnaast is het ook de persoonlijke aanpak die ze hebben. Het is geen bedrijf die alles online doet, er gebeurt natuurlijk wel veel online maar de persoonlijke aanpak en ook de aandacht voor de mens vind ik wel heel erg belangrijk.

 

Samen voor het Spoor

Samen voor het Spoor (SvhS) is een paar jaar geleden op de markt gekomen. Er kwam een vraag voor een broker en leverancier (daar kon je apart voor kiezen), wij hebben gekozen de brokers-rol op ons te nemen in combinatie met de leverancier. Uiteindelijk heeft Prorail gekozen voor SvhS, dat is een samenwerkingsverband met Compliance Factory, Praeceptum, Syntraal en Bekwaam.

Met ons vieren hebben wij een brokersbedrijf gebouwd waarmee we tussen de 130 en 150 contracten bij Prorail brokeren. Niet alleen brokeren maar we hebben ook een nadrukkelijke rol bij het werven van nieuwe mensen voor Prorail. En met nieuwe mensen bedoelen we eigenlijk interim mensen die binnen de techniek aan de slag gaan op allerlei projecten.

Elkaar versterken

Wat je ziet is dat veel waterschappen bezig zijn met openbare aanbestedingen. Met Samen voor het Water willen we een inhoudelijke broker zijn (we hebben verstand van zaken, we kunnen goede selecties maken, we hebben een goed netwerk van leveranciers waarop we terug kunnen vallen bij het invullen van allerlei opdrachten) en natuurlijk veel kennis en kunde van welk contract past in welke situatie en hoe je de compliancy garandeert naar de opdrachtgever.

Jouw succes = ons succes. Als jij het goed doet en wij een mooie aanbieding kunnen maken zijn we samen succesvol. En daar gaat het wat mij betreft om.

  • Intermediair Bekwaam

    Jouw succes = ons succes. Als jij het goed doet en wij een mooie aanbieding kunnen maken zijn we samen succesvol. En daar gaat het wat […]
  • Intermediair Jellow

    Compliance Factory biedt een white label oplossing onder de naam Jellow Contracting. Onder die naam opereren zij en geeft het de klant het gevoel dat ze […]
  • Intermediair BlueTrail

    Wij geloven in een stukje focus; je moet proberen om samenwerkingen te intensiveren zodat je meer met elkaar kan doen en elkaar kan ondersteunen.