Intermediair:

Bart

Functie:

IT Commercieel Directeur @ BlueTrail

Wij geloven in een stukje focus; je moet proberen om samenwerkingen te intensiveren zodat je meer met elkaar kan doen en elkaar kan ondersteunen.
Maak kennis met

BlueTrail is intermediair en in 2011 begonnen in Delft, gericht op de ICT. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een generalist, werken we voornamelijk met zzp’ers en zetten ook mensen in met een tijdelijke arbeidovereenkomst en mensen die op pay-roll basis bij ons werken.

Onze focus voor bemiddeling ligt voornamelijk binnen de Rijksoverheid, Ministeries, gemeentes en semi-overheid.

Onderscheidend vermogen

Een aantal dingen zijn cruciaal: enerzijds betrokkenheid (bij de kandidaten, professionals en de opdrachtgever) en transparantheid (open en heldere communicatie over wat je doet en hoe je dat doet, zodat de hele keten transparant is).

Wij hebben voornamelijk de samenwerking met Compliance Factory gezocht in de tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Wij vinden het belangrijk dat kandidaten meegenomen worden in het proces van A t/m Z en een duidelijke uitleg krijgen over de voorwaarden die worden geboden.

Verwachting partners

Alles valt of staat met een hele open, heldere en duidelijke communicatie. Wij verwachten dat van onze mensen maar ook van de partners waar we mee samenwerken. Wij geloven daarbij ook in een stukje focus; je moet proberen om samenwerkingen te intensiveren zodat je meer met elkaar kan doen en elkaar kan ondersteunen. Dat is ook een van de belangrijkste redenen dat we met Compliance Factory samenwerken.

Elkaar versterken

BlueTrail en Compliance Factory zijn beiden zeer flexibele organisaties die elkaar heel makkelijk weten te vinden. We zijn heel actiegericht en proberen altijd direct een oplossing te vinden. Dat is, denk ik, ook precies wat je mag verwachten van een betrouwbare partij.

  • Intermediair BlueTrail

    Wij geloven in een stukje focus; je moet proberen om samenwerkingen te intensiveren zodat je meer met elkaar kan doen en elkaar kan ondersteunen.
  • Intermediair Jellow

    Compliance Factory biedt een white label oplossing onder de naam Jellow Contracting. Onder die naam opereren zij en geeft het de klant het gevoel dat ze […]
  • Intermediair Bekwaam

    Jouw succes = ons succes. Als jij het goed doet en wij een mooie aanbieding kunnen maken zijn we samen succesvol. En daar gaat het wat […]