Opgelet! Zo profiteer je van Compliance Factory

Zelfstandigen, intermediairs, opdrachtgevers en levanciers opgelet! Zo profiteer je van Compliance Factory.

Compliance Factory is al meer dan 25 jaar de kennisspecialist op het gebied van inhuur en administratieve ontzorging. Dit betekent dat we veel expertise hebben opgebouwd in het werken met externe professionals en het naleven van wet- en regelgeving op dit gebied. Zo kan jij het beste geholpen worden:

Professional

 • Meer zekerheid: Compliance Factory is compliant met wet- en regelgeving en kan een professional meer zekerheid bieden over zijn of haar positie en rechten.
 • Administratieve ontzorging: Compliance Factory kan professionals helpen met administratieve processen zoals het opstellen van contracten en facturatie, waardoor zij meer tijd overhouden om zich te richten op hun kernactiviteiten.
 • Toegang tot opdrachten: Compliance Factory heeft een groot netwerk van opdrachtgevers en kan professionals helpen om toegang te krijgen tot interessante opdrachten en projecten.
 • Snelle uitbetaling, heldere contracten en een goedgekeurde raamovereenkomst. 

   

Intermediair

 • Compliance-ondersteuning: Compliance Factory kan intermediairs ondersteunen bij het naleven van wet- en regelgeving op het gebied van inhuur. Hierdoor kunnen intermediairs risico's verminderen en meer zekerheid bieden aan professionals en opdrachtgevers.
 • Administratieve ontzorging: Compliance Factory kan intermediairs helpen met administratieve processen zoals facturatie en contracten, waardoor zij meer tijd hebben om zich te richten op hun kernactiviteiten.
 • Toegang tot professionals: Compliance Factory heeft een groot netwerk van professionals en kan intermediairs helpen om snel geschikte kandidaten te vinden voor opdrachten.
 • Kennisdeling: Compliance Factory heeft veel expertise op het gebied van compliance en kan deze kennis delen met intermediairs om hen te helpen hun dienstverlening te verbeteren.

Opdrachtgever

 • Verlagen van risico's: Compliance Factory kan opdrachtgevers helpen bij het naleven van wet- en regelgeving op het gebied van inhuur, waardoor risico's worden verminderd.
 • Kwalitatief hoogwaardige professionals: Compliance Factory heeft een groot netwerk van professionals die voldoen aan de eisen van de opdrachtgever. Hierdoor kan de opdrachtgever rekenen op kwalitatief hoogwaardige professionals.
 • Efficiënte inhuurprocessen: Compliance Factory kan opdrachtgevers helpen bij het stroomlijnen van inhuurprocessen, waardoor er efficiënter en sneller professionals kunnen worden ingehuurd.
 • Kostenbesparing: Compliance Factory kan opdrachtgevers helpen bij het optimaliseren van inhuurprocessen en het verminderen van risico's, waardoor er kosten kunnen worden bespaard.

Leverancier:

 • Toegang tot opdrachtgevers: Compliance Factory heeft een groot netwerk van opdrachtgevers en kan leveranciers helpen om toegang te krijgen tot interessante opdrachten.
 • Compliance-ondersteuning: Compliance Factory kan leveranciers ondersteunen bij het naleven van wet- en regelgeving op het gebied van inhuur. Hierdoor kunnen leveranciers risico's verminderen en meer zekerheid bieden aan opdrachtgevers.
 • Administratieve ontzorging: Compliance Factory kan leveranciers helpen met administratieve processen zoals facturatie en contracten, waardoor zij meer tijd hebben om zich te richten op hun kernactiviteiten.
 • Kennisdeling: Compliance Factory heeft veel expertise op het gebied van compliance en kan deze kennis delen met leveranciers om hen te helpen hun dienstverlening te verbeteren.
Bij Compliance Factory geloven we in het vereenvoudigen van compliance, en daarom introduceren we met trots ons innovatieve softwarepakket: Cootje!
Cootje is contractsoftware mét kennis van zaken. Of je nu een klein bedrijf bent dat zijn eerste stappen zet op het gebied van compliance of een gevestigde speler: Cootje kan jouw beste COllega worden.
Contact ons voor een demo. 

Hoe kunnen we jou helpen?

Neem contact met ons op

Lees ook de andere blogs:

This is the title

ADVIES NODIG?

Laat je gegevens achter en wij contacten je binnen 24 uur.

  Comments are closed.