Total Workforce Management

 

Is Total Workforce Management het nieuwe HR-model? 

Total Workforce Management is een geïntegreerde aanpak waarbij optimalisatie van bedrijfsresultaten centraal staat door de inzet van beschikbare werkkrachten (vast en flexibel). Een opkomend HR-model met een integrale aanpak voor het plannen, werven, inzetten en ontwikkelen van zowel vaste- als tijdelijke werknemers. Hieruit blijkt dat het succes zit in de juiste mensen op de juiste plek. 
Waarom dit nieuwe HR-model? 

Het doel van Total Workforce Management is optimalisatie van productiviteit, kostenbeheersing en realisatie van strategische keuzes op het gebied van HR en Inkoop.  

Total Workforce Management overstijgt de benadering van ‘u vraagt, wij draaien’ als het gaat om beschikbare arbeidskrachten. Waarbij alle werkvormen en diensten benaderd worden vanuit een integrale aanpak en het uitvoeren en realiseren van projecten op korte en lange termijn beter planbaar wordt”, aldus Karl van der Horst (eigenaar Compliance Factory)
Total Talent Management & Total Workforce Management

Total Talent Management is gericht op de juiste persoon met de juiste kennis / vaardigheden voor nu en in de toekomst.  In beide gevallen is automatisering van een passende toolset van essentieel belang waardoor men zich meer op strategie kan richten dan op operationele zaken. Het managen van de processen is van belang bij:  

  • Het signaleren van beschikbaarheid 
  • Het gericht zoeken / vinden van geschikte kandidaten voor nieuwe werkzaamheden en opdrachten  
  • Performance management 
  • Opleiden en integreren van in –en externe gegadigden  
  • Vorming passende flexpool 
Een goed zicht op de totale workforce van organisaties en het effectiever benutten van talent, levert een genuanceerder beeld op van aanvragen naar de markt. Wanneer deze aanvragen op hun beurt ook breder en via de juiste sourcingtechnieken worden ingevuld, wordt het recruitment-apparaat effectiever. Als de employer branding campagnes hierop aansluiten en het recruitment op de goede manier ondersteunen, is de juiste koers ingezet, aldus ZipConomy.
Wil je meer weten wat Total Workforce Management voor jouw organisatie kan betekenen? 
Bel 085-0063900 of mail naar mail@compliancefactory.nl

Lees ook de andere blogs

This is the title

ADVIES NODIG?

Laat je gegevens achter en wij contacten je binnen 24 uur.

    Comments are closed.